JUB2017 - Respekt | Kunnskap | Selvhjelp (Topptekst m banner)

smiso banner 20aar webtop
Respekt | Kunnskap | Selvhjelp

Senter mot incest og seksuelle overgrep i Hordaland (Topptekst)

TELEFON
55 90 49 90

EPOST

Nye websider lansert

Da er vi endelig på lufta med våre nye websider!

nye websider oktober 2015Mye av innholdet er det samme som tidligere, men innpakningen og den underliggende publiseringsløsningen er nye. Designet reflekterer nå våre nye farger og logo. Og kanskje det viktigste: Websidene har nå støtte for mobile plattformer, noe som gjør at de også fungerer godt på mobiltelefoner, nettbrett og lignende enheter. Dette gjelder alt fra vanlige artikler til kalenderen og bildegallerier.

Det er fortsatt ting som skal inn på websidene fremover, men dette vil komme på plass så snart vi har mulighet til det.
Vi tar gjerne i mot kommentarer og innspill!

Tidene har endret seg på de 5 årene som har gått siden forrige oppdatering av websidene. Den daglige nyhetsstrømmen er ikke like sentral på websider som den var tidligere, men er i stor grad overtatt av andre kanaler og sosiale media i ulike former. Vi har fortsatt en "Aktuelt"-seksjon ment å inneholde nye artikler, men den er langt mindre fremtredende enn den var tidligere. Du finner den i det grønne feltet nederst til venstre, eller du kan gå på Aktuelt-menyen og velge "Nyheter og artikler" for en større oversikt. 
Til gjengjeld er selve forsiden blitt tydeligere på hvor de ulike målgruppene vi henvender oss til skal navigere for å finne nødvendig informasjon.

Vil vil også gjerne nevne disse nyhetene spesielt:

Kalenderen

Vi har mange aktiviteter og tilbud på SMISO Hordaland, og med den nye kalenderen vil det forhåpentligvis bli enklere å holde oversikt på hva som skjer. Kalenderen var den mest besøkte delen på de gamle sidene, så det er viktig at den nye helst fungerer enda bedre enn den gamle gjorde. 

Nyhetsbrev

Vårt ukentlige nyhetsbrev var også en svært sentral del av de gamle websidene. Denne funksjonaliteten har nå blitt skiftet helt ut med et bedre system. Du kan som tidligere selv melde deg på nyhetsbrevet vårt. Du finner påmeldingsskjemaet i det grønne feltet nederst på alle sider, eller du kan gå til denne siden for å melde deg på. Nytt er også muligheten til å gå på websidene våre for å se det sist utsendte nyhetsbrevet der. Du kan også gå i arkivet for å se på tidligere utsendte nyhetsbrev. Disse valgene finner du under "Aktuelt"-menyen øverst.

Hvis du ønsker å avslutte abonnementet ditt så kan du gjøre det via link nederst på et av nyhetsbrevene du allerede har mottatt.

NB! Vi vil ikke under noen omstendigheter videreformidle epost-adressen din til andre parter, og den vil være helt reklamefri.